Hösten 2015

Välkommen till hösten 2015 med Triratna Malmö!

Prova på-kväll 26/8

Onsdagen den 26 augusti är du som är nyfiken på buddhistisk meditation och Triratna välkomna på en prova på-kväll kl 18:00-19:00. Du kommer få prova att meditera, samt träffa personer som är praktiserande buddhister. Kvällen kostar ingenting och ingen föranmälan behövs. Vi håller till i ABFs lokaler (Gröna rummet), Spånehusvägen 47 i Malmö.

Ny introduktionskurs 9/9 – 14/10 (6 tillfällen)

I höst ger vi en ny introduktionskurs i Buddhistisk meditation. Under kursen får du lära dig de meditationsformer vi huvudsakligen ägnar oss åt inom Triratna, samt grunderna i den buddhistiska läran (dharma). Kursen ges under sex onsdagar kl 18:00-20:00 i ABFs lokaler (Gröna rummet), Spånehusvägen 47 i Malmö.

Kostnad för introduktionskursen är 1200 kr (900 kr för arbetslösa, sjukskrivna, studerande, pensionärer eller andra med låg inkomst). Till det tillkommer kurslitteratur, två böcker, 150 kr för båda om du köper dem direkt av oss på plats. De kan även beställas på Bokus:

Chris Pauling – Introduktion till buddhismen [fysisk bok] [e-bok]
Paramananda – Buddhistisk meditation : en praktisk vägledning [fysisk bok] [e-bok]

Sanghakvällar

Vi kommer även ha sanghakvällar varje onsdag. Under perioden 26/8 – 7/10 är tiden 19:00-21:00. Kvällarna börjar då med en meditation och fika tillsammans med introduktionskursen.

När introduktionskursen är slut fortsätter sanghakvällarna enligt sitt ”vanliga” format, kl 18:30 – 20:30.

Vi tar som vanligt inte ut någon avgift för att vara med vid sanghakvällarna, utan praktiserar dana. Rekommenderad dana är 100 kr per gång.

Praktiskt info & anmälan

Du som redan praktiserar med oss i Triratna Malmö (eller har gått en introduktionskurs inom Triratna på annat håll) är välkommen på sanghakvällarna. Du som är ny för Triratna är välkommen till introduktionskursen. Hör av dig till triratna.malmo@gmail.com för anmälan och frågor.